- Артикулен номер: d-18-135-3952
- Наличност: На склад
- Доставка: до 2 работени дни
- Произведен в Япония
- Много лек за размерът си
- Изключителни режещи качества
- Първокласна ножарска стомана - VG10 - ламинат 37 пласта
- Ръката ви не се сковава и не се уморява при продължителна работа
Може да добавите още:
Точило за ножове Tojiro с керамични ролки и диамант FC-462 | 67.00 лв. | ||
Протектор за нож 16.5х4.5 см - Nakiri | 6.00 лв. |
Купи с
48 вноски по 6.97 лв.
Традиционният нож за зеленчуци Nakiri е предназначен за нарязване на всички видове кореноплодни зеленчуци и плодове, които използвате за създаване на кулинарни шедьоври. Дизайнът на ножа е семпъл, с право острие и ергономична дръжка: перфектната комбинация за удобна работа в кухнята.
Размерът и теглото му са добре балансирани, което го прави удобен за държане и работа с плодове и зеленчуци с различни размери. С традиционния нож за зеленчуци лесно се режат правилните филийки, като се контролира дебелината им. За любителите на бързото нарязване - той е идеален за вас.
Дръжката е лека и приляга в ръката ви много естествено, тя е от компресирани и ламинирани слоеве от тънки дървени листове - т.нар. pakkawood - има добра водоотблъскваща способност, много хигиенична е и е здраво фиксирана с 3 нита, за да се избегне клатене.
Закупуването на нож за рязане на зеленчуци и плодове е добро решение за професионалните кухни и за домашното готвене.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Дължина на острието: 165мм
- Обща дължина: 295мм
- Тегло: 160 грама
- Слоеве на острие: 3
- Острие: VG10 стомана и 37-пластова кована стомана
- Дебелина: 2.1мм
- Твърдост (HRC): 60-61
- Заточка: #8000
- Дръжка: Подсилен ламиниран материал pakkawood, 3 нита, цяло острие (Full-Tang)
- Скосяване: двойно
- Страна на произход: Япония
- Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
- Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
- Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
- Не мийте в съдомиялна машина.
- Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.